Kristiinankatu 6 A 4 20100 TURKU 02 880 1133 juha.santikko@santikko.fi

Riita-asiat

Erityisalaani ovat yksityisasiakkaiden ja yritysten erilaiset riita-asiat. Hoidan muun muassa seuraavanlaisia toimeksiantoja:

  • Asunto-, auto-, vene- ym. kauppariidat (mm. hinnanalennukset, kaupan purut)
  • Huoneenvuokra-asiat
  • Asuntoyhtiöasiat
  • Kuluttaja-asiat
  • Rikoksiin liittyvät ja muut vahingonkorvausasiat

riita-asioissa Päämääränä on asiakkaan etu

Osa asioista saadaan sovittua jo niin aikaisessa vaiheessa, ettei oikeusprosessia tarvitse aloittaa. Muistakin asioista suuri osa saadaan sovittua vielä oikeusprosessin aikana. Alkuvaiheessa tärkeä tehtäväni on perehtyä asiaan niin hyvin, että voin antaa asiakkaalle mahdollisimman realistisen ennusteen mahdollisen oikeusprosessin kautta saatavasta ratkaisusta. Tämä on tärkeää, koska oikeusprosessista tulee lähes aina asiakkaalle merkittävä oikeudenkäyntikuluriski.

Käänny lakimiehen puoleen ajoissa

Useimmiten nopein ja edullisin tapa saada ongelma selvitetyksi on ottaa yhteyttä lakimieheen mahdollisimman aikaisin. Joissain tapauksissa voidaan jo asian alustavan selvittämisen perusteella saada ongelma ratkaistuksi. Mitä vanhempana ja sotkuisempana asia siirretään lakimiehen hoidettavaksi, sitä työläämpää ja samalla kalliimpaa asian selvittäminen on.

Oikeusturvavakuutus ja oikeusapu

Mikäli sinulla on oikeusturvavakuutus (sisältyy mm. kotivakuutukseen), huolehdin oikeusturvaedun hankkimisesta vakuutusyhtiöltäsi.

Sinun on myös mahdollista saada oikeusapua (jolloin valtio korvaa asianajokulujasi), mikäli tulosi ja varallisuutesi ei ylitä säädettyjä rajoja.

riita asiat turussa hoitaa asianajotoimisto juha santikko

Ota yhteyttä ja kysy lisää!